Maak gratis kennis met Summer Vibes! 
Meld je hier aan.

Maak gratis kennis met Autumn Vibes!  Meld je hier aan.

Shiatsu+ - Zonder balans loopt ons leven leeg.

Shiatsu Zen Massage

Shiatsu Zen Massage

Wat is een Shiatsu Massage?

Echt een moment van rust en diepe ontspanning voor jou & je hele gezin.

 

Je wil on top of mind blijven!!!

 

Je hoort collega’s & family wel eens hunverhaal doen. Net als zovele onder ons komen er her en der  lichamelijk of psychische klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, buikpijn spijsverteringsproblemen, hormonale problematieken, gewrichtspijnen, stress,  moeite met helder denken, vermoeidheid, onrust, concentratiestoornissen, slapen, nachtelijk plassen, krampen, naar dromen,…

en jij wil dit voor blijven!!!

 

En dat is maar goed ook😊

 

Jij snapt helemaal wat de Grieken honderden jaren geleden zeiden.

 

” EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM”

 

Jouw lichaam voert het woord, oprecht en zonder oordeel krijgt je lichaam waar het om vraagt.

Bodytalk

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage waarbij de massagetherapeut haar vingers, duimen, handpalmen en knieën gebruikt om druk uit te oefenen op je lichaam.
Deze eeuwenoude massagevorm vindt zijn oorsprong in het Oude Oosten. 

Dus we gaan nog veel verder terug dan de Grieken. 

Gebaseerd op energiebanen die in verbinding staan met bepaalde organen en nog zoveel meer van je lichaam. Door mogelijke blokkades op te heffen en de energiebanen vlot te laten stromen, wordt ook je levenskracht, Qi beïnvloed.

Vergelijk het met de kortsluiting in je electriciteitsnetwerk van je huis oplossen en de zekering weer aan te zetten.

Zo beïnvloeden we jouw zelfherstellend vermogen en ervaar jij meer evenwicht en bewegingsruimte in je lichaam.

Uit de meer dan 20 jaar dat ik me verdiep in de samenhang tussen persoonlijke groei & lichamelijke klachten heb ik meer dan 1 ding geleerd.

Mezelf leren kennen 

                   &

 snappen waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe,

helpt me steeds 

om beter voor mezelf 

te mogen zorgen.

Eén van de vele manieren om jezelf te leren kennen is de natuur leren begrijpen

Daarom geeft ik je steeds een inzicht, raad & daad mee zodat jij de beste resultaten kan & mag halen uit je massagesessie.

 

Ook al kies jij voor losse alleenstaande behandelingen, toch wil ik dat jij hier het maximum mag uithalen. 

 

Die 2 uur me-time 

zijn boordevol high Quality time, 

waarin jij jezelf weer helemaal oplaadt.

Ideaal preventief beleid voor een jong hoogsensitief gezin.

Shiatsu+ - Zonder balans loopt ons leven leeg.

Voordelen Shiatsu Zen Massage

Wat is het doel van Shiatsu?

Het zelfhelende vermogen van je lichaam stimuleren en je helemaal opnieuw in balans brengen. Je Wordt je bewuster van je lichaam en van waar eventuele blokkades zitten. Na een aantal sessies zal je merken dat je sneller aanvoelt wanneer je uit balans raakt, zodat je daar zelf op in kunt spelen. Shiatsu is dan ook de perfecte massage voor mensen die veel stress en spanningen ervaren. Maak je hoofd even helemaal leeg en geniet!

Voor kinderen is dit ideaal, it’s bodytalk, it’s easy.

Geen moeilijk woorden, lange uitleg nodig!

Het zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd om terug balans te zoeken. Kinderen zijn net als dieren hoogsensitief en passen zich gauw aan de situatie aan, totdat het te ver van hun eigenheid gaat.
Shiatsu
geeft hen het duwtje terug naar hun balans.

Etiketten zijn de dag van vandaag een bureaucratische noodzaak om in het onderwijs en bij ‘gespecialiseerde diensten’ ondersteuning te krijgen.

Jammer genoeg komen de ouders nadien bij mij terecht omdat kinderen en familie het kind niet meer herkennen.

Ik ben blij dat ik hen kan en mag helpen zodat ze, het kind, zijn eigenheid terug mag ontdekken en zo toch zijn of haar dromen en talenten kan gaan ontwikkelen voor de rest van hun leven!!!

Wil jij meer weten over hoe ik hierin te werk ga, check dan het shiatsu+protocol.

Wat kan je verwachten bij een Shiatsu Massage?

Voordat ik begin met een massage zal ik je een aantal vragen stellen via een online formulier over je algemene gezondheid. Dit wordt enkel en alleen door mij ingekeken.
De vragen doorlopen we samen kort
zo heb ik alle tijd om je een heerlijke massage te geven.
Door de informatie die je mij geeft, kan ik echt een massage op maat aanbieden.
De massage zelf vindt meestal plaats op een dikke katoenen doek, Futon. Er is ook een mogelijkheid om dit op een hoog-laag behandeltafel uit te voeren indien gewenst, deze is hier in ieder geval aanwezig voor diverse therapieën. 

In tegenstelling tot veel andere massagevormen wordt er bij Shiatsu geen gebruik gemaakt van olie en hoef je je kleren dus niet uit te doen.

Inzicht, raad & daad via de natuurlijke flow krijg je van me mee zodat jij als je wil ten minst het beste uit de behandeling kan & mag halen.

Ik geef je al bij de eerste sessie mijn inzichten mee.

Shiatsu+ - Zonder balans loopt ons leven leeg.

Tip: comfortabele, losse kledij maakt het masseren wat makkelijker. Je jeansbroek of kleding met knopen kun je dus beter even achterwege laten, er is mogelijkheid je hier om te kleden. Breng dan gerust je jogging mee.

Geef je lichaam een flinke boost

Tijdens de massage lig je afwisselend op je buik en rug terwijl de massagetherapeut op verschillende punten in je lichaam druk uitoefent. De druk is soms mild en soms wat krachtiger. Hierdoor kan je af en toe wat lichte pijn of spanning voelen, maar nooit echt een onaangenaam gevoel. Deze druk helpt bij de ontlading van de spanningspunten, waardoor je energie achteraf helemaal vrij kan stromen.

Het resultaat van de massage?
Na 45 tot 60 minuten voel je je fitter en zit je beter in je vel.

Eerlijk is eerlijk: een Shiatsu massage is niet altijd een zachte en relaxte massage. Hoewel je je na de massage heerlijk ontspannen voelt, kan de massage zelf intensief zijn voor je lichaam. Door druk uit te oefenen op verschillende punten op meridianen in je lichaam worden je spieren losgemaakt, je pezen ontlast, de spanning van organen verzacht via het fasia en je lichaam wordt terug van energie voorzien. De blokkades in je lichaam worden weggewerkt, en ook je stress en pijn worden verlicht.

Plus: ook je immuunsysteem krijgt een flinke boost.

Zo kan je er weer volop tegenaan!

Boek vandaag jouw afspraak voor Shiatsu-zen-massage in.

2uur coaching & massage voor een optimaal resultaat.

 Kindershiatsu:

Het Effect op Leer-, Emotionele- en Gedragsuitdagingen bij Kinderen

Ontdek de Voordelen van Kindershiatsu en Help Je Kind Bloeien
 
Ben je op zoek naar een natuurlijke benadering om leer-, emotionele- en gedragsuitdagingen bij je kind aan te pakken?
 
Kindershiatsu kan een effectieve oplossing zijn.
 
Kindershiatsu is een alternatieve therapie die zich richt op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam van het kind.
Het maakt gebruik van zachte aanraking en drukpunten om het evenwicht en de energiestroom te bevorderen.
 
Kindershiatsu kan ook helpen bij het verminderen van gedragsuitdagingen bij kinderen,
zoals hyperactiviteit, impulsiviteit en moeilijkheden met zelfregulatie, ook cognitieve ondersteuning bij dyslexie, dyscalculie, distractie & psycho -emotionele ondersteuning bij diverse situaties zoals lateraliteit, Add, Adhd, ASS.
 
Door het bevorderen van ontspanning en het herstellen van de energetische balans,
kan kindershiatsu een positieve invloed hebben op het gedrag van het kind.
 
Zorg ervoor dat je kind de ondersteuning krijgt die het nodig heeft om te gedijen in z’n eigen leven.
 

Kies voor kindershiatsu en geef je kind de beste start voor een gezond en evenwichtig leven.

Het effect van kindershiatsu op leer-, emotionele- en gedragsuitdagingen

Een natuurlijke en holistische benadering om je kind te ondersteunen bij leer-, emotionele- en gedragsuitdagingen.

Kindershiatsu is een speciale vorm van shiatsu-massage die is afgestemd op de unieke behoeften van kinderen. Heeft je kind angst bvb ivm aanraking dan heb ik andere mogelijkheden, meer lees je hierover in het onderdeel Protocol. In het shiatsu+Protocol gaan we samen opzoek naar de beste booster voor je kind om open te bloeien.

Kindershiatsu kan een positieve impact hebben op verschillende gebieden van het kinderleven. Op leergebied kan het helpen bij het verbeteren van concentratie en focus, waardoor kinderen beter in staat zijn om zich te concentreren op taken en schoolwerk. Het kan ook de cognitieve ontwikkeling ondersteunen, waardoor kinderen beter in staat zijn om nieuwe informatie op te nemen en te verwerken.

Op emotioneel gebied kan kindershiatsu helpen bij het bevorderen van emotionele balans en het verminderen van stress en angst bij kinderen. Door het stimuleren van de energiestroom in het lichaam, kan kindershiatsu helpen om geblokkeerde emoties los te laten en een gevoel van welzijn te bevorderen.

Daarnaast kan kindershiatsu ook helpen bij het omgaan met gedragsuitdagingen. Door het bevorderen van ontspanning en het verminderen van spanning in het lichaam, kan kindershiatsu bijdragen aan het verminderen van hyperactiviteit, impulsiviteit en andere gedragsproblemen.

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Overweeg daarom kindershiatsu als een complementaire aanpak om je kind te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Neem vandaag nog contact op met een gekwalificeerde kindershiatsu-beoefenaar en plan een consult. Ontdek de voordelen van kindershiatsu en help je kind bloeien!

Kindershiatsu, kindergezondheid en welzijn, emotionele balans bij kinderen, concentratie en focusverbetering, gedragsuitdagingen bij kinderen, ondersteuning van cognitieve ontwikkeling bij kinderen, alternatieve therapieën voor kinderen, kinderbehandelingen voor leerproblemen, natuurlijke benaderingen voor kinderen is waar mijn hart harden van klopt.

Ik wil de nieuwe generatie een pure start meegeven, kort bij zichzelf & eindeloze dromen om achterna te gaan.

💛💓


Wil jij ook het allerbeste voor je kind?

Boek dan nu je afspraak in & ik zie jullie gauw

liefs

Ann

ps herken je de angst voor aanraking of vreemden lees dan verder bij het shiatsu+protocol, daar vind je meer passende informatie voor je.

 
 
 

Wil je verandering ervaren in je leven ?

Ben jij bereid bij het begin te beginnen?

Te doen wat er nodig is zodat jij stap voor stap de verandering kan waarmaken waar je zo naar verlangt!!!

Dan is dit dé juiste volgende stap 💪

Gedaan met🙄🙄 ik heb hier geen tijd voor!

Wil jij onbeperkt toegang?

Het hoeft niet allemaal moeilijk te zijn, je prioriteiten stellen én DOEN is de boodschap.

Ik geef nu tijdelijk, onbeperkte toegang weg tot deze online sessie
&
daar kan jij van profiteren!!!

“Iedereen verdient
‘Zen Goud’ te vinden dus waar wacht je nog op,
grijp nu je kans”