Maak gratis kennis met Summer Vibes! 
Meld je hier aan.

Maak gratis kennis met Autumn Vibes!  Meld je hier aan.

Shiatsu+ - Zonder balans loopt ons leven leeg.

Summer Vibes

Dans je weg naar een verbeterd welzijn!

📅 Startdatum: 27 juni 2023

📅 Einddatum: 19 september 2023

👤Doelgroep: Volwassenen 

📍 Locatie: Natuurreservaat de Keiheuvel

📦 Inbegrepen: 1x per week live ondersteuning op dinsdagochtend om 8:10 uur

💻Online live mogelijkheid beschikbaar

💵 Prijs: €299 nu slechts €166,-!

Verlang naar een zomer vol liefde, passie en plezier!

Verlang je naar een zomer vol liefde, passie en plezier?

Ontdek jouw innerlijk geluk en maak van deze zomer jouw meest betoverende seizoen! Bij Summer Vibes nodigen we je uit om je innerlijke passie te ontketenen en de zomer van je leven te beleven.

Stap in de wereld van liefde, plezier en intern geluk met onze unieke programma’s en activiteiten. Bij Summer Vibes draait alles om het verlangen om een leven te leiden dat dicht bij jezelf staat, waar je jouw vuur en talent kunt laten stralen. We nemen je mee op een reis doorheen emoties, waarbij we samen de druk loslaten en de liefde van het leven omarmen.

Het is tijd om op te komen voor jezelf en jouw leven vol passie en overgave te leven.

Ontdek jouw innerlijke geluk met dansmeditatie!

Schrijf je nu in voor Summer Vibes en ontvang deze hele zomer meer rust, meer liefde en meer passie. Ons programma biedt wekelijkse live ondersteuning, zowel op locatie in het prachtige Natuurreservaat de Keiheuvel als online. De startdatum is 27/6/2023 en de einddatum is 19/9/2023. Als bonus bieden we een kassa product van €45.00 voor video’s met dans- en Chi Kung begeleiding, waarmee je jouw ervaring kunt verrijken.

Geniet van de Chi Kung & Dansmeditatie om je innerlijke balans te vinden en je passie verder te versterken.

Aarzel niet langer en neem deel aan Summer Vibes! Schrijf je nu in en omarm de liefde, passie en plezier die deze zomer te bieden heeft. Mis deze kans niet om de zomer van transformatie te ervaren. Laat de druk los en creëer een zomer vol liefde en plezier. Meld je vandaag nog aan en maak van deze zomer een periode vol passie en overgave!

Bij Summer Vibes nodigen we jou, als ouder met schoolgaande kinderen (of ze nu 6 zijn of 21 zijn, je hebt deze periode je hoofd er vol van), uit om deel te nemen aan ons unieke programma. We begrijpen dat deze tijd van het jaar druk is, met het afronden van het schooljaar en het regelen van opvang voor de kinderen terwijl je aan het werk bent. Daarnaast wil je ook jouw jonge tiener ondersteunen tijdens de stressvolle examenperiode en wat als er een herexamen is? Of wat met een kot voor volgend jaar? En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er op het werk ook nog allerlei zaken die voor de vakantie afgehandeld moeten worden. De combinatie van al deze verantwoordelijkheden en de warme temperaturen maken het soms een uitdaging om alles soepel te laten verlopen.

Bij Summer Vibes draait alles om het verlangen om een leven te leiden dat dicht bij jezelf staat, weg van de drukte, waar je jouw vuur en talent kunt laten stralen. We begrijpen dat het belangrijk is om tijdens deze drukke periode ook tijd voor jezelf te nemen en innerlijke rust te vinden. Daarom bieden we een programma vol rust, liefde en passie, speciaal voor ouders zoals jij.

Schrijf je nu in voor Summer Vibes en ontvang deze hele zomer meer rust, meer liefde en meer passie. Ons programma biedt wekelijkse live ondersteuning, zowel op locatie in het prachtige Natuurreservaat de Keiheuvel als online. De startdatum van het programma is 27/6/2023 en de einddatum is 19/9/2023.

Om jouw ervaring nog verder te verrijken, bieden we je de kans om thuis verder aan de slag te gaan. Met deze video’s van Summer Vibes Dans- en Chi Kung begeleiding kun je jouw innerlijke balans vinden en je passie versterken. Laat je meeslepen door de Chi Kung & Dansmeditatie en ervaar een diepe verbinding met jezelf en de natuur.

Laat de druk los en creëer een zomer vol liefde en plezier. Meld je vandaag nog aan en maak van deze zomer een periode vol passie en overgave!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Summer Vibes!

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor deze waardevolle Summer Vibes! Voor slechts €1 kun je deelnemen aan alle 4 de avonden en jezelf en je gezin ondersteunen tijdens de examenperiode en de vakantie in rust en harmonie ingaan.

📝 Aanmelden: vul het boekingsformulier in voor de “Aanmelding Ademwerk Challenge“. We sturen je alle benodigde informatie en de link om deel te nemen aan de online sessies.

🌟 Verhoog je concentratie, krijg helderheid en ga zen de vakantie in met onze Ademwerk Challenge! We kijken ernaar uit om jou en je gezin te verwelkomen op donderdag 15 juni om 20:10. Tot dan! 🌟

EveryDay Journey-vorm

De EveryDay Journey-vorm een specifieke oefening die helpt bij het versterken van de energiecentra in het lichaam en het creëren van een gezonde en harmonieuze energiebalans. Deze vorm kan dagelijks worden beoefend om de voordelen van Iron Shirt Chi Kung te integreren in het dagelijks leven.

Bij Shiatsuplus geloven we in de kracht van dansmeditatie en Chi Kung om je leven te transformeren. Ik begeleid je met zorg en bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt uiten en kunt genieten van de prachtige reis naar innerlijke balans.

Ervaar de Magie van Dansmeditatie & chi Kung – Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en boek je eerste sessie! Dans je weg naar innerlijke vreugde en balans!

Wil je verandering ervaren in je leven ?

Ben jij bereid bij het begin te beginnen?

Te doen wat er nodig is zodat jij stap voor stap de verandering kan waarmaken waar je zo naar verlangt!!!

Dan is dit dé juiste volgende stap 💪

Gedaan met🙄🙄 ik heb hier geen tijd voor!

Wil jij onbeperkt toegang?

Het hoeft niet allemaal moeilijk te zijn, je prioriteiten stellen én DOEN is de boodschap.

Ik geef nu tijdelijk, onbeperkte toegang weg tot deze online sessie
&
daar kan jij van profiteren!!!

“Iedereen verdient
‘Zen Goud’ te vinden dus waar wacht je nog op,
grijp nu je kans”