Maak gratis kennis met Summer Vibes! 
Meld je hier aan.

Maak gratis kennis met Autumn Vibes!  Meld je hier aan.

Shiatsu+ - Zonder balans loopt ons leven leeg.

Workshop Healingsounds

Dans je weg naar een verbeterd welzijn!

📅 Startdatum: 24 juli 2023

👤Doelgroep: Volwassenen

📍 Locatie: Natuurreservaat de Keiheuvel

💻Online live mogelijkheid beschikbaar

💵 Prijs: €45,-

Transformeer wat niet meer bij je past met Healing Sounds vanuit de TAO

Voel je vrij, voel de liefde en wees trouw aan jezelf tijdens de Healing Sounds workshop vanuit de TAO op 24 juli 2023. Deze avondworkshop is speciaal ontworpen om je voor te bereiden op het volle maan event van 2 augustus 2023 en biedt een unieke gelegenheid om te transformeren wat niet langer bij je past.

Verschillende voordelen voor jouw welzijn en je mentale gezondheid!

Verbeterde emotionele gezondheid

Verhoogde veerkracht

Verbeterde relaties

Je bent meer bewust van jezelf

Verminderde symptomen van jouw stressjes klein  EN groot

Je lichaam baadt er wel bij en fysieke beperkingen en pijn verzachten mee

en alles wat hier dan door mogelijk gemaakt wordt💛

Ontdek de kracht van geluid en beweging tijdens de Healing Sounds workshop

Leer de helende geluiden van de 5 elementen en hun bewegingen

 

Geen voorkennis is vereist om deel te nemen. Tijdens de workshop leer je de helende geluiden van de 5 elementen kennen, samen met hun bijbehorende bewegingen. Door geluid en beweging te combineren, creëer je een krachtige synergie die je helpt negativiteit los te laten en zelfrespect, zelfliefde en mededogen te cultiveren.

Wanneer je deelneemt aan de Healing Sounds workshop, zul je merken dat je dichter bij jezelf komt. Je zult geduldig en empowered zijn, stralend vanuit je innerlijke kracht. Je hormonen zullen in balans zijn, waardoor je een gevoel van rust in je hoofd en lichaam ervaart. Je nachtrust zal een weldaad worden en je zult ’s ochtends fris en krachtig ontwaken, klaar om een nieuwe dag te omarmen.

 

Laat negativiteit los en omarm zelfrespect, zelfliefde en mededogen

Kom los van de materiële wereld en geef jezelf de ruimte om een moment kort bij jezelf te zijn.

Schrijf je vandaag nog in voor de Healing Sounds workshop en ontdek de helende kracht van geluid en beweging. Wees klaar om te transformeren en jezelf te omarmen met zelfrespect, zelfliefde en mededogen.

De Kracht van Geluid en Beweging: Een Verkenning
Geluid en beweging zijn twee fundamentele elementen in ons dagelijks leven die vaak over het hoofd worden gezien als het gaat om hun kracht en invloed. Ze spelen echter een cruciale rol in verschillende aspecten van ons bestaan, variërend van communicatie en expressie tot gezondheid en welzijn. ik vertel je graag meer over de kracht van geluid en beweging verkennen en de manieren waarop ze ons leven verrijken.

Laten we beginnen met de kracht van geluid.

Geluid is meer dan alleen maar trillingen in de lucht die onze oren waarnemen. Het heeft het vermogen om emoties op te roepen, verhalen te vertellen en verbindingen tot stand te brengen. Denk aan je favoriete muziekstuk dat je in staat stelt om diepere emoties te ervaren, of aan het gelach van een dierbare dat je hart verwarmt. Geluid kan ons raken op een diep niveau en heeft het potentieel om vreugde, troost en inspiratie te brengen.

Daarnaast heeft geluid ook een belangrijke rol in communicatie.

Spraak en taal stellen ons in staat om gedachten en ideeën uit te wisselen, maar het is de kracht van geluid die woorden tot leven brengt. Het juiste timbre, de toon en het volume kunnen de betekenis van een boodschap versterken of verzwakken. Denk aan een inspirerende toespraak die je motiveert om actie te ondernemen, of het kalmerende geluid van een geliefde die je geruststelt. Geluid heeft de mogelijkheid om verbinding te maken en begrip te bevorderen.

Beweging, aan de andere kant, is de taal van het lichaam.

Het is een fysieke expressie van wie we zijn en hoe we ons voelen. Door middel van beweging kunnen we onze emoties uiten, onze creativiteit tonen en onze persoonlijkheid uitdrukken. Denk aan de krachtige dansbewegingen die energie en passie overbrengen, of aan de subtiele gebaren die genegenheid en liefde uitdrukken. Beweging kan ons bevrijden van beperkingen en ons de mogelijkheid geven om onszelf op unieke en authentieke manieren uit te drukken.

Naast expressie heeft beweging ook aanzienlijke voordelen voor onze gezondheid en welzijn.

Regelmatige lichaamsbeweging kan de fysieke conditie verbeteren, stress verminderen en ons mentale welzijn bevorderen. Het stimuleert de bloedsomloop, verhoogt de energieniveaus en verbetert de cognitieve functie. Denk aan de krachtige effecten van yoga op het vinden van innerlijke rust en balans, of aan de vreugde die je voelt na een verkwikkende wandeling in de natuur. Beweging heeft de kracht om ons sterker, gezonder en gelukkiger te maken.

Kortom, geluid en beweging zijn niet alleen alomtegenwoordig in ons leven, maar ze hebben ook een diepgaande invloed op onze ervaringen en welzijn.

Ze hebben het vermogen om emoties op te roepen, te communiceren en verbindingen te creëren. Geluid en beweging kunnen ons inspireren, troosten, energie geven en ons in staat stellen onszelf uit te drukken. Dus laten we de kracht van geluid en beweging omarmen, en ze bewust en met waardering in ons leven integreren.

 

Voeg je header hier toe

Wil je verandering ervaren in je leven ?

Ben jij bereid bij het begin te beginnen?

Te doen wat er nodig is zodat jij stap voor stap de verandering kan waarmaken waar je zo naar verlangt!!!

Dan is dit dé juiste volgende stap 💪

Gedaan met🙄🙄 ik heb hier geen tijd voor!

Wil jij onbeperkt toegang?

Het hoeft niet allemaal moeilijk te zijn, je prioriteiten stellen én DOEN is de boodschap.

Ik geef nu tijdelijk, onbeperkte toegang weg tot deze online sessie
&
daar kan jij van profiteren!!!

“Iedereen verdient
‘Zen Goud’ te vinden dus waar wacht je nog op,
grijp nu je kans”